درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات
آخرین مطالب پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
نويسندگان هنردست دارا ی کارشناسی حسابداری از دانشگاه ازاد
X
پیراشکی به شکل گل یک پیراشکی سرخ کردنی یادتون بدم انگشتاتون هم باهاش بخورید . مواد لازم : روغن زیتون یا مایع چهار قاشق سوپخوری پودر خمیر ترش ۱ قاشق چایخوری نمک ۲/۱ قاشق چایخوری شکر ۲/۱ قاشق چایخوری شیر ۱ پیمانه آرد ۳ پیمانه کالباس یا سوسیس یا گوشت چرخی به میزان دلخواه مخلفاتی مثل پیاز ـ فلفل دلمه ـ قارچ و ... به میزان دلخواه زرده تخم مرغ کنجد طرز تهیه : شیر ولرم را در ظرفی ریخته نمک و شکر را اضافه می کنیم به هم میزنیم تا مخلوط بشه خمیر ترش را روی اون میپاشیم روغن را بهش اضافه بعد بتدریج آرد را میریزیم تا جائیکه خمیر به دست نچسبه و یک خمیر لطیفی را بهمون بده روی اون را میپوشونیم و میذاریم یک جای نسبتا گرم تا حجم اون دو برابر بشه بقیه مراحل را در عکس میتونید ببینید . مقداری از خمیر را به شکل لوله ای در میاریم و بازش می کنیم یک بیضی به ما میده وسط اون را هر چی که دوست دارید میذارید . دو سر خمیر را روی هم برمیگردونیم و کمی اون را میچرخونیم که کاملا رول بشه . باهاش یک حلقه درست می کنیم و دو سر حلقه را کاملا به هم میچسبونیم. مقداری از خمیر را به شکل توپ در میاریم و روی اون را با برس زرده تخم مرغ میزنیم و کنجد روش میپاشیم .
توپ را وسط حلقه میذاریم احتیاجی به فشار دادن نیست. با یک چاقوی تیز اطراف خمیر را میبریم ولی مواظب باشید که تا انتها بریده نشه . روی گلبرگها زرده تخم مرغ میزنیم و در سینی چرب شده می چینیم. فر را یک ربع قبل روشن می کنیم با ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیراشکی ها را به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط قرار میدیم البته فرها دمای متفاوتی دارند هر وقت دیدین خمیرتون کاملا پوک شده و روش هم طلائی کافیه . نوش جان
نظرات شما عزیزان: یک شنبه 6 اسفند 1391برچسب:, :: 14:50 :: نويسنده : فریبا
|